Privacybeleid

 1. Inleiding
  Op deze pagina laat Komopbezoek je weten welke gegevens worden verzameld als je onze website gebruikt en waarom deze gegevens worden verzameld.
  Komopbezoek respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

  Komopbezoek is zich er van bewust dat je vertrouwen stelt in haar diensten. Komopbezoek ziet het dan ook als haar verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid en de algemene voorwaarden te accepteren.

 2. Gebruik van onze diensten
  Wanneer je, als Beheerder, een account aanmaakt voor het maken van een bezoekkalender vraagt Komopbezoek je om persoonsgegevens te verstrekken, te weten: naam en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in een goed beveiligde omgeving.
  Wanneer je, als gebruiker, de bezoekkalender gebruikt, hoef je alleen persoonsgegevens achter te laten als je de bezoekkalender invult om op bezoek te gaan bij familie, vrienden en/of kennissen.
  Van iedereen die gebruik maakt van de diensten van Komopbezoek wordt het IP-adres opgeslagen.
  Deze gegevens worden alleen gebruikt in geval van misbruik of wanneer hier een gerechtelijk bevel voor is. Komopbezoek verstrekt geen persoonsgegevens aan andere partijen.
  In verband met de nieuwe privacywetgeving worden, na verwijderen van de bezoekkalender, alle bij ons bekende persoonsgegevens definitief verwijderd.

 3. Communicatie
  Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren om de website te verbeteren. Soms vraagt Komopbezoek je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving.

 4. Cookies
  Komopbezoek maakt geen gebruik van cookies.

 5. Derden
  De informatie die wordt verkregen door het gebruik van onze bezoekkalender, wordt niet met derden gedeeld en/of gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

 6. Veranderingen
  Dit privacybeleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op Komopbezoek. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacybeleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

 7. Keuzes voor persoonsgegevens
  Komopbezoek biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen en/of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt. Sommige gegevens worden i.v.m. jouw veiligheid opgeslagen in een beveiligde omgeving.

 8. Wetgeving
  Komopbezoek houdt zich aan de relevante wetgeving omtrent persoonsgegevens. Te weten de wet bescherming persoonsgegevens en de meldplicht datalekken.

 9. Aanpassen/verwijderen account
  Komopbezoek stelt je instaat om jouw gegevens op elk moment te kunnen aanpassen of jouw account te kunnen verwijderen. Sommige gegevens worden permanent opgeslagen in een beveiligde omgeving.

 10. Vragen en feedback
  Komopbezoek controleert regelmatig of aan dit privacybeleid wordt voldaan. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2018.