Komopbezoek brengt familie en vrienden samen!
Gratis, snel en eenvoudig bezoek plannen
Handig voor kraambezoek

Informatie

Bij Komopbezoek kun je gratis, snel en eenvoudig een online bezoekkalender aanmaken waarmee familie en vrienden bezoek kunnen plannen. De bezoekkalenders kunnen eenvoudig gedeeld worden met famillie en vrienden. Zij hoeven geen account aan te maken om een bezoek te plannen. Er zijn verschillende soorten bezoekkalenders voor ziekenbezoek, kraambezoek of een bezoek bij oma.

Waar vind ik de bezoekkalender?
Via de beheerder van de bezoekkalender heb je een uitnodiging gehad om op bezoek te komen. Je hebt via de e-mail of op een andere manier een kalenderlink ontvangen van de bezoekkalender. Deze kun je openen en zo kom je op onze website: www.komopbezoek.nl. In verband met de privacy van onze gebruikers kun je alleen inloggen als je in het bezit bent van de kalenderlink. Tevens dien je de persoonlijke vraag juist te beantwoorden. Is deze correct beantwoord, dan opent de bezoekkalender. De persoonlijke vraag heeft betrekking op de persoon waarvoor de bezoekkalender is aangemaakt.

Inloggen op de bezoekkalender


Hoe plan ik bezoek?
Op de kalender klik je de dag aan waarop je graag op bezoek zou willen komen. Als de dag groen gekleurd is, dan zijn er op die dag nog bezoektijden beschikbaar. Als de dag grijs is, dan is er op die dag helaas geen gelegenheid meer om bezoek te plannen. De dagen en tijden kunnen in het verleden liggen, bezet zijn door ander bezoek of geblokkeerd zijn door de beheerder van de bezoekkalender.

Voorbeeld van bezoekkalender


Wie kom er op bezoek?
Via de knop “Wie komt er op bezoek?” is het mogelijk om een overzicht met reeds gemaakte afspraken te bekijken. In dit overzicht worden alleen afspraken getoond als het bezoek heeft aangevinkt om de afspraak te tonen voor iedereen die de bezoekkalender gebruikt. Dit kan door “Afspraak zichtbaar” aan of uit te vinken tijdens het maken van een afspraak.

De beheerder van de bezoekkalender kan door in te loggen via het slotje in het navigatiemenu alle afspraken inzien. Daarom raden wij de beheerder van de bezoekkalender aan om het overzicht te bekijken na inloggen op de bezoekkalender.

Kan ik een afspraak annuleren?
Mocht je verhinderd zijn om op bezoek te komen, dan neem je contact op met de beheerder van de bezoekkalender. Zo is het altijd duidelijk dat de afspraak niet door kan gaan. Na het maken van een afspraak zie je het e-mailadres van de beheerder van de bezoekkalender.

Welke extra functies heb je als beheerder van de bezoekkalender?
Voor de beheerder van de bezoekkalender zijn er extra functies beschikbaar. Deze functies zijn te vinden in de “Handleiding Bezoekkalender voor beheerders”. De handleiding is hieronder te downloaden.

Downloads
Download hieronder onze handige handleidingen in PDF-formaat.

Download Handleiding AlgemeenHandleiding Algemeen
 
Download Handleiding Bezoekkalender voor beheerdersHandleiding Bezoekkalender voor beheerders